Kaartendeck

Het kaartendeck “Vind je echte IK”. 

Inmiddels is de tweede oplage van dit kaartendeck een feit.

Samen met mijn engelen en helpers uit het licht mag ik veel mensen begeleiden.

Zij ervaren nieuwe inzichten en ik zie mooie groeiprocessen.

Deze teksten deel ik in dit kaartendeck om nog meer mensen wakker te maken in hun spirituele zijn. De engelen werken met verschillende helende kleuren.

Dit is terug te vinden in mijn kaarten om jou op deze manier extra healing te geven.

Deze kaarten geven je inzicht in je dagelijkse leven, waardoor jij steeds meer je echte zelf gaat leren kennen. Hierdoor ga je steeds meer innerlijke rust ervaren.

We zijn licht, we zijn een spiritueel wezen.

Kosten €24,95 plus €4,95 verzendkosten, voor België zijn de verzenkosten €7,75

Mocht je belangstelling hebben , dan kun je mij een mail of app sturen, ik stuur je een betaalverzoek en zodra het geld op mijn rekening staat stuur ik je het kaartendeck met track en trace.

Hieronder enkele voorbeelden van de kaarten en reacties:

 

Onlangs het kaartendeck van Trudy aangeschaft. De beste die ik tot nu toe in handen heb gehad! Zeer goede teksten en uit het hart gemaakt. Al een hoop leuke ervaringen mee gehad en vaak een schikte kaart voor dat moment ( laatst een beetje onhandig aan het schudden en tot twee keer toe floept er een kaart op merkwaardige wijze uit, de tweede kaart maar gelezen e n die bleek precies de goede te zijn voor dat moment, moest er erg om lachen..geweldig)

Ciska

Ze is n echte lieverd met wijsheid en humor. Ze heeft net als ik veel meegemaakt, er is zodoende veel herkenning! Ze kan ook goed relativeren. Momenteel geniet ik van haar, zelfgemaakte, kaartendeck met mooie kleuren en sprankelende, wijze teksten erbij

Sandra

Ik ken Trudy al een mooie poos ze is voor mij een hele fijne collega maar ook zeker voor mij een goede ondersteuning. En wat heeft ze een prachtig kaarten dek gemaakt. Ik haal hier nu dagelijks even een mooie ondersteunde kaart uit. Dat vele jou prachtige kaartjes mogen aanschaffen.

Karin