Contact met overledenen

Wat gebeurt er tijdens een consult?
Ik stem me af op de overledene die door wil komen. Ik krijg dan onder andere beelden, woorden of gevoelens door.

Ze willen jou laten weten, wat hen het meeste bezighoudt. Veelal worden diepliggende emoties tijdens het consult aangeraakt, zowel bij de overledene als bij de cliƫnt.
Het heeft een helende werking op zowel de achterblijvers als de overledene. Je ervaart troost bij de uitwisseling van liefde. Omdat je beseft dat de andere niet is opgehouden te bestaan maar altijd om je heen is. Zo mag ik de mensen een stuk rust mee geven.

Ik bepaal niet wie er door gaat komen, dat wordt door hogerhand bepaald, ik heb daar niets over te zeggen, ik ben enkel en alleen een doorgeefluik, ik mag afwachten wie er door wil en mag komen.
Aan gene zijde kiezen ze zelf op hun eigen unieke manier hoe ze hun boodschap aan jou willen geven. Als je met een open hart komt, word je over het algemeen aangenaam verrast.

Hieronder enkele reacties vanuit mijn gastenboek.

Engelina uit Rijssen

Lieve Trudy. Vanmiddag een heel fijn consult gehad op de beurs heel emotioneel je wist heel veel over mijn verleden te vertellen wat heftig maar ook fijn was en alles klopte. Maar wat een topmens ben je zo gezellig en toch maakte je me ook heel veel aan het lachen . Ook een fijne healing gehad waardoor ik me echt ff weer probleemloos leefde . Fijn heb me al lang niet meer zo gevoelt en het top punt was toch wel ff weer contact met mijn lieve opa die ik heel erg mis! Dank je wel voor vanmiddag top ! Dikke kus Engelina

Anja

Trudy Hekkert is een liefde vol persoon. Vanmiddag belde ik haar. Ik vroeg of zij kon invoelen wie er bij mij aanwezig is. Er gebeurde binnen een halve min iets moois. Trudy voelde een energie. Alles klopte tot in de kleinste details. Mijn moeder, alles klopte. Wat een topvrouw. Wat heeft zij mij gelukkig gemaakt. Ik kan haar aan iedereen aanraden. Bedankt lieve Trudy