Ondersteuning vanuit het licht.

Ondersteuning vanuit het licht.
We mogen zoveel hulp en ondersteuning ontvangen vanuit het licht.
We worden ondersteund door de Engelen, onze gidsen en overleden dierbaren.
Maar ik hoor ook geregeld zeggen; waarom moet ik zoveel mee maken en waar zijn ze dan om mij te helpen? 

Verlicht zijn? Kan dat hier op aarde?

Verlicht zijn? Kan dat hier op aarde?
Zeker weten mogen wij dit van tijd tot tijd ervaren, door in meditatie te gaan en één te worden met al wat is. Wij zijn immers licht en alles is met elkaar verbonden. En wauw, wat voelt dat fijn even helemaal zonder oordeel te zijn! Je voelt alleen maar liefde. Maar is het zo makkelijk zoals ik het beschrijf?

Engelen en gidsen.

Engelen en gidsen.

We worden begeleid door onze gidsen en engelen.
Ze ondersteunen ons om verder te groeien. Of dat nu in het spirituele, schilderkunst, muziek, of op een ander gebied is. Iedere gids heeft de eigen vaardigheden, zoals we dat allemaal op aarde ook hebben.

DE witte Engel.

De Witte Engel.

Ik heb vele ervaringen met engelen, maar deze persoonlijke ervaring wil ik graag met jullie delen.
Mijn zusje is in mei 2008 op 48-jarige leeftijd gestorven aan de nare ziekte kanker. Dit is in een sneltreinvaart gegaan. Ze kreeg te horen dat ze kanker had en 3 weken daarna was ze al overleden. Toen

Mijn bescherming

Deze foto wil ik met jullie delen, omdat het prachtige licht, mijn bescherming, op deze manier duidelijk mocht worden. Ik ben eerlijk gezegd best een nuchter medium, dus ik roep ook altijd naar mijn helpers: “Willen jullie mij iets duidelijk maken? Doe het dan ook heel duidelijk”. Ik hou niet van dat vage gedoe, ik wil het ook graag echt kunnen voelen.

Bewandel je eigen unieke pad, niet het pad van de ander.

Bewandel je eigen unieke pad, niet het pad van de ander.

Geregeld ontvang ik mensen in mijn praktijk die alleen maar voor anderen klaar staan. Zonder aan zichzelf te denken. Cijferen zichzelf constant weg en verliezen zich in de ander. Bang, over hoe de ander denkt, bang voor de partner omdat de partner een andere denkwijze heeft. Dus, gaan ze zich maar aanpassen. Vaak zijn dit hooggevoelige mensen die onbewust bang zijn om te gaan kijken: Wie ben ik eigenlijk?