Telefonisch of skype consult

Hoe werkt een telefonisch en Skype consult.

Iedereen op de aarde zijn met elkaar verbonden door de magnetische velden. Op die manier kan ik mij vanaf afstand op jou of je dier afstemmen. Dit doe ik nooit ongevraagd daar moet u zelf toestemming voor geven, hierbij heb ik de naam en leeftijd nodig.

U kunt een afspraak met mij maken waarop we een tijdstip en een datum afspreken. Het kan ook zonder afspraak. Op werkdagen ben ik geregeld overdag aanwezig.

Hieronder enkele reacties vanuit mijn gastenboek.

Coba uit Beilen

Wauw net een geweldige telefonische reading en healing gehad mijn zoontje van 9week gilde altijd het hele dorp bij elkaar als die in zijn eigen kamertje en bedje moest slapen of verschoond worden en nu slaapt ie voor t eerst weer in zijn eigen bedje en is rustig en ontspannen heel erg bedankt .

Ilse uit Hoorn

Lieve Trudy, Vanmorgen een telefonisch consult gehad. In 1 woord: fantastisch. Trudy kon precies vertellen welke levenslessen ik gehad had. En mij richting geven voor de toekomst na de afgelopen zware jaren. Echt ongelooflijk hoeveel Trudy letterlijk kon vertellen wat ik meegemaakt heb. Ben haar super dankbaar voor de erkenning die ze mij kon geven. Nogmaals super bedankt lieve Trudy! Liefs van Ilse

Frédérique

Lieve Trudy, Jij bent de enigste die mij duidelijkheid heeft kunnen geven over mijn jeugd. Dit heeft mij veel rust gegeven. Daarnaast heeft jouw healing al het e.e.a. in werking gezet. Nu is het aan mij om te gaan verwerken en los te laten. Bedankt wat je voor mij hebt gedaan en wat je nog meer voor mij gaat doen bij de vervolg consulten en behandelingen. Lieve groet, Frédérique