Healing voor mens en dier

Het resultaat van healing ligt op het hervinden van balans. Wie ben ik? Wat wil ik?
Het helpt om het onbewuste gebied in jezelf te verkennen en verdrongen levenskracht vrij te maken.

Een healing kan verlichting geven bij uiteenlopende klachten, zowel lichamelijk als psychisch. Het is zelfs mogelijk om helemaal door te dringen tot de kern van de pijn, waardoor de klachten tot het verleden kunnen behoren.

Healing werkt bij:

 • Burn-out en stress, het resultaat van healing is dan gericht op het hervinden van levenskracht en de fysieke vitaliteit.
 • Het leren omgaan met en verminderen van fobieën, crisissituaties, verslavingen, angsten.
 • Ondersteuning bij rouwverwerking.
 • Traumaverwerking, zoals seksueel misbruik en oorlogstrauma’s.
 • Chronische ziektes.
 • Ondersteuning bij acute situaties, zoals ongelukken, stervensproces en andere traumatiserende omstandigheden.
 • Onbalans tussen lichaam en geest met als gevolg onverklaarbare pijnen, zoals rug nek en hoofdpijn.
 • Healing biedt ook ondersteuning bij persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling, het geeft ondersteuning aan het algemene, persoonlijke proces van ontwikkeling.

Healing bij dieren werkt bij:

 • Een traumatische ervaring
 • Gedragsproblemen
 • Angsten
 • Pijnen
 • Stress

Ook geef ik telefonische healingen op afstand, om dit te doen heb ik een naam en de leeftijd van de cliënt of dier nodig.
Naast het behandelen bied ik begeleiding bij diverse vragen, ook op spiritueel en paranormaal gebied.
Bij lichamelijke klachten adviseer ik altijd een reguliere arts te raadplegen.

Hieronder enkele reacties vanuit mijn gastenboek.

Miriam

Wij hebben twee honden van hetzelfde ras, maar ze zijn totaal verschillend qua karakter. De een is altijd vrolijk en speels. De ander is veel meer terughoudend, angstig en schrikt overal van. Veel stress. Nadat jij de foto van onze honden had gezien, kon je duidelijk een karakteromschrijving geven. Toen hebben wij besloten om via healing en reading onze hond te helpen. Wat een verschil na enkele weken. Onze hond is veel kalmer, meer speels. Hij blijft ook lekker bij je liggen, zoekt lichamelijk contact. Ook bibbert hij bij onweer niet meer of wanneer een van ons de hik heeft. Kortom, een hond die weer lekker in zijn vel zit. Daarom Trudy bedankt.

Ps. Ook voor ons is Trudy een goede therapie gebleken. Via het zien van mij persoonlijk en via een foto van mijn man heeft Trudy inzicht in ons als partners gegeven. Wij begrijpen elkaar beter. Je krijgt een beter inzicht in het waarom en hoe je de dingen in het leven benadert. Ik zelf ervaar minder chaos in mijn hoofd.

Lisette & Stitch

Lieve Trudy, Wat zijn wij blij met wat jij voor onze kat Stitch hebt mogen betekenen. Na 3 maanden met een, door een operatie veroorzaakt, incontinente kat te hebben getobd en bijna radeloos na 2 operaties, vele antibiotica-kuurtjes en verschillende soorten medicijnen, mocht jij op ons pad komen en na 2 wonderbaarlijke healingsessies is onze Stitch weer helemaal zichzelf en heeft zijn blaasspieren weer helemaal onder controle.

Het is zo mooi om te zien hoe snel het resultaat mocht hebben. En wat is een mooier bewijs dan een dier…. We hopen nog lang van onze Stitch te kunnen genieten, want met zijn 4 jaar hopen we hier nog wel een jaartje of 16 aan vast te plakken. Dank je wel voor je warme en lieve hulp, Liefs Lisette, Jan Willem & Stitch

Coba uit Beilen

Wauw net een geweldige reading en healing gehad mijn zoontje van 9week gilde altijd het hele dorp bij elkaar als die in zijn eigen kamertje en bedje moest slapen of verschoond worden en nu slaapt ie voor t eerst weer in zijn eigen bedje en is rustig en ontspannen heel erg bedankt .