Energetische huisreiniging

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen een huisreiniging laten doen.
Je bent net verhuisd en kunt geen rust in je nieuwe huis vinden. De energie van de vorige bewoners is vaak voelbaar en zeker als je daar gevoelig voor bent zal je deze ook voelen. In een huis waar veel ruzie gemaakt wordt, of waar veel verbaal of fysiek geweld is, daar is de energie laag. Het is vertroebelt en zwaar van alle negativiteit. Dit kan een oorzaak zijn, waardoor je, je in een huis onprettig voelt.
Entiteiten zien of voelen of u hebt soms het gevoel alsof u bekeken wordt, niet alleen bent, als u thuis bent. Mensen die heel abrupt uit het leven zijn genomen daar is de energie verstoord. Er kunnen zielen van overledenen dolen die nog steeds geen besef hebben dat ze dood zijn.

  • Slecht tot niet of onrustig slapen.
  • Een rare kou in huis.
  • Kinderen of volwassenen die ineens van stemming wisselen.
  • Eetproblemen.
  • Enorme moeheid.
  • Rare gedachten hebben.
  • Knipperende lampen.

Energetische huisreinigingen zijn bedoeld om je nieuwe of je woonhuis te reinigen van oude energieën, zoals vervelende negatieve en zware energieën (b.v. door akelige gebeurtenissen), die toebehoren aan de vorige bewoners of entiteiten die negatieve energie achter lieten. Je woonhuis word dan gereinigd en opgevuld met harmonieuze energieën. Deze reiniging geeft innerlijke rust aan kinderen, overgevoelige mensen en aan huisdieren.

Hieronder enkele reacties vanuit mijn gastenboek.

Bianca uit Nijverdal

Beste trudy, Dankjewel voor het reinigen van ons huis, het voelt nu weer super en de kleine meid slaapt nu ook weer door en ook heerlijk in haar bedje. Ik vond het een bijzondere,mooie,emotionele, confronterende maar vooral een geweldige ervaring!

Ik en mn man komen zekers nog een keer bij je terug en ga je aan iedereen die het maar horen wil aanprijzen! Je bent een geweldige, nuchtere en mooie vrouw! Heel erg bedankt alvast! Groetjes Bianca

Kirsten

Beste Trudy, Je hebt deze week een huisreiniging gedaan. Wij willen je zeggen dat wij erg dankbaar zijn, jij hebt het negatieve in ons huis omgezet naar het positieve. Je bent erg professioneel en gepassioneerd in je werk om mensen te helpen, dat is een hele gave. Trudy dat maakt je een heel mooi mens, eerlijk en betrouwbaar. Wij zouden iedereen aanraden om gebruik te maken van jou diensten. Lieve groet Kirsten & Marjorie