Jij, ik, we moeten het zelf doen.

Jij, ik, we moeten het zelf doen.

Geregeld krijg ik de vraag: “Kun je mijn onverwerkte verdriet en pijn bij me weg halen door healing?”.Het antwoord is nee.Ik mag je begeleiden en inzichten geven.
Healing geven vanuit mijn innerlijke licht, samen met de Engelen en al mijn helpers die op dat moment nodig zijn.Wij brengen jou dichter bij je gevoel, je wordt aangeraakt, om jouw eigen innerlijke kracht te voelen.Het helpt je bewust te worden van jouw verleden, je jeugd waar vaak al veel trauma’s opgebouwd zijn.Om vervolgens aan de slag te gaan met al het onverwerkte leed dat nog steeds aanwezig is in jouw systeem.Het doet zoveel pijn om deze herinneringen weer te voelen, wordt er vaak gezegd.Het is niet nodig om lang met deze gevoelens te blijven zitten, je mag als volwassene jouw innerlijk kind troosten.Accepteer waar je in zit.Geef het een stem en ga door de pijn.Alles mag er zijn, woede, boosheid, teleurstelling, verdriet.Sla je woede eruit door op een kussen of boksbal te slaan.Als jij het lef hebt je verleden onder ogen te zien en eerlijk naar jezelf durft te zijn, er doorheen gaat, de pijn even weer gaat voelen, verwerken, het verleden gaat vergeven, zowel jezelf als de ander, dan komt er iets geweldigs voor in de plaats, jouw innerlijke rust.Dit is wat ik je gun vanuit mijn hart.Niemand kan jouw pijn weghalen, de enige die dat kan, ben jij.Geef jezelf de liefde die je verdient en weet, alles is tijdelijk.Heb het lef, geef je verleden een plek en vindt innerlijke rust.Alles wat je echt wilt vanuit je hart LUKT.Twijfel niet aan jezelf, je bezit alles.Je bent kracht.Je bent liefde.Je bent licht.Je bent creativiteit.Je bent wijsheid.

©Trudy Hekkert

 

Alles mag gedeeld, of geknipt en geplakt worden met vermelding van mijn naam en website.

Wil je persoonlijke hulp?
Ik ben geregeld met of zonder afspraak te bereiken via 0909-0105
Natuurlijk ben je ook altijd welkom in de praktijk.
Voor meer informatie, zie mijn website.

Author: Trudy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.