En dan is er die koude douche

En dan is er die koude douche ๐Ÿ˜

Geregeld hoorde of las ik dat een koude douche gezond moest zijn.Goed voor:Het immuunsysteemDe huidDe bloedcirculatieMinder stressEen goed humeurHet maakt je energiekerIk moest er niet aan denken, hield altijd van een lekkere, warme douche.En toch, voor een tijdje terug dacht ik bij mezelf;“Yes, ik ga ervoor, ik ga het doen.”Vond het best stoer toen ik ermee begon.๐Ÿ˜In het begin was het wel even wennen, het liefst zette ik de warme kraan weer open. Door naar mijn buikademhaling te gaan werd het rustiger.Ik heb het langzaam opgebouwd en ik sta nu 1 tot 2 minuten onder een heerlijke, koude straal water.Gaandeweg vind ik het steeds prettiger om onder een koude douche te staan.Mijn lichaam reageert hier positief op.Ik voel mij minder vaak moe, mijn huid voelt prettiger.
Ook werkt het voor mij aardend en het geeft mij energie.Al met al, een echte aanrader!

ยฉTrudy Hekkert

 

Alles mag gedeeld, of geknipt en geplakt worden met vermelding van mijn naam en website.

Wil je persoonlijke hulp?
Ik ben geregeld met of zonder afspraak te bereiken viaย 0909-0105
Natuurlijk ben je ook altijd welkom in de praktijk.
Voor meer informatie, zie mijn website.

Author: Trudy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.