Voel de ondersteuning vanuit het licht

Voel de ondersteuning vanuit het licht

We mogen zoveel hulp en ondersteuning ontvangen vanuit het licht. We worden ondersteund door de Engelen en onze gidsen.

Maar ik hoor ook geregeld zeggen; waarom moet ik zoveel mee maken en waar zijn ze dan om mij te helpen? Of mijn vrienden, mijn partner behandelen mij slecht, waarom zijn ze er niet voor mij?
Ik zie dan alleen maar opstandigheid.

Wij hebben allemaal een vrije wil, dus ook jij mag voor jezelf kiezen. De engelen en gidsen kunnen je niet dwingen, ze zullen zich nooit opdringen. Maar hoe vaak krijg jij een ingeving om bepaalde keuzes te maken en duw je het zelf weer weg? Dat zijn wel de steun en inzichten vanuit het licht, maar omdat je zo in je ego zit doe je er niks mee.

Sommige mensen hebben veel lichamelijke klachten.

Nee, dat is niet altijd makkelijk (dit weet ik ook uit ervaring). Maar hoe opstandiger je bent, des te meer pijn je voelt. Accepteer waar je in zit en doe de dingen die je nog kunt doen. Geniet op jou manier. Hierbij kun je de helpers vanuit het licht aanroepen en daarin wordt je zeker weten ondersteund.

We zitten allemaal wel eens in een machteloze situatie waar we even niet uit kunnen komen. Opstandigheid mag er zijn, dit is een menselijke reactie, maar blijf er niet in zitten.

Onze helpers kunnen onze lessen die wij te leren hebben niet van ons overnemen.

Onze ziel wil hier bepaalde ervaringen op doen. Dit is al afgesproken voordat we in ons lichaam gingen incarneren. Natuurlijk is de ene les zwaarder dan de ander en niet altijd even makkelijk, maar het is wel de bedoeling dat we zelf onze lessen gaan pakken.

Ze zijn er zeker weten voor ondersteuning en bescherming, je kunt de helpers altijd aanroepen. Maar het is niet de bedoeling dat wij in berusting of in de slachtofferrol gaan zitten. Op de bank blijven zitten en alleen maar met de vinger naar de ander wijzen, wat de ander wel niet verkeerd heeft gedaan. Of roepen: “jullie helpen me niet”. Wij zijn hier op aarde gekomen met een bepaalde opdracht.

We worden begeleid en beschermd als we in gevaar zijn.

Maar als jij alleen maar roekeloos gedrag gaat vertonen, bijvoorbeeld in het verkeer als een gekke door het verkeer raast, dan mag je niet verwachten dat jouw engel of gids je gaat behoeden om geen ongeluk te krijgen. Dit is je eigen vrije wil om het op deze manier te doen.

Wees dankbaar voor wat er wel is.

Onze ziel heeft gekozen om deze ervaringen op te doen. En misschien is het jouw les wel om te leren de ander te vergeven of jezelf te vergeven. Of om meer voor jezelf op te komen en je niet alleen maar door de ander naar beneden te laten halen. Meer je angsten los laten. Weet dat je ten alle tijden je gidsen en engelen kunt aanroepen, ze zijn er zeker voor ondersteuning en ook om jou extra ondersteuning te bieden in moeilijke situaties. Duw ze niet weg door in je ego te gaan zitten. Engelen en gidsen geven je adviezen, maar zullen zich nooit opdringen. Maar ze gaan jouw problemen niet oplossen, dat mag je zelf doen.

Trudy Hekkert

©Alles mag gedeeld, of geknipt en geplakt worden met vermelding van mijn naam en website.

Wil je persoonlijke hulp?
Ik ben geregeld met of zonder afspraak te bereiken via 0909-0105
Natuurlijk ben je ook altijd welkom in de praktijk.
Voor meer informatie, zie mijn website.

Author: Trudy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.