Laat dit eens op je inwerken.

Winkels worden gesloten, omdat er zoveel op internet wordt gekocht.De gezelligheid is niet meer zoals het was.

Het lijkt zo makkelijk, ach ik bestel de kleding en alles wat ik nodig heb via internet.Alles gaat automatisch, geld wordt niet meer uitgegeven in cash.

Als dit zo verder gaat wordt het steeds minder gezellig in de winkelstraten, hoe jammer is dat.

In het verleden was het zo gezellig op de koopavond. Nu sluiten de winkels en is er nog een enkele winkel open, omdat er geen winkelend publiek meer is.

Het is zo belangrijk om baas over je eigen geld te blijven en te betalen in cash, winkels die dat niet accepteren, sla die dan lekker over.

Laat dit eens op je inwerken.Uiteindelijk kun je niet meer zeggen, ik ga gezellig winkelen.Wiens schuld is het dan?Ja, de schuld van diegene die alleen maar via internet bestellen.

Je kunt denken het is makkelijk via de pin, via internet, alles wordt onder controle gehouden,  je verliest steeds meer vrijheid, dat is dus mooi shit.

Ga eens weer vaker echt naar de gezellige winkels die er zeker nog zijn, ga eens weer geld uit de muur halen en pak je eigen kracht terug.

Laten we dit met z’n allen doen, laat de winkels het straatbeeld blijven opvrolijken. Ga gezellig winkelen, maak eens een praatje met de verkoopsters.Het kan zo gezellig zijn, laten we dat niet verknallen voor onszelf.

©Trudy Hekkert

Spirituele praktijk  – Heb vertrouwenwww.trudyhekkert.nl

Author: Trudy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.