Je grote liefde vanuit een vorig leven.

Je grote liefde vanuit een vorig leven.

Vaak hoor ik zeggen: “Nu heb ik mijn zielemaatje,mijn grote liefde ontmoet in dit leven en dan zal deze relatie wel goed gaan.”Natuurlijk kan het de bedoeling zijn dat je een prachtige relatie tegemoet gaat als je hier allebei heel bewust van bent.Ook zie ik geregeld dat het een relatie van wegduwen en aantrekken is.De één is zich bewust op zielsniveau en de ander niet.Ook ik heb dit mee gemaakt.Op zielsniveau voelde het zo diep, maar in het dagelijkse leven was het zo moeilijk.We werden onrustig van elkaar.Op zielsniveau was de klik geweldig, maar in het ego niet.Ik verloor mezelf in de energie van hem.Wist niet meer wat van hem of van mij was.Ik was totaal niet meer geaard.We wisten diep van binnen dat het niet ging werken en toch was het zo moeilijk om los te laten.Samen hadden we nog iets uit te werken.Ik heb vele ontmoetingen uit vorige levens gehad,maar uit ervaring weet ik nu dat een liefde vanuit een vorig leven los laten heel moeilijk is.Ja, een prachtig mens en toch niet de goede match in dit leven.Door veel onrust en aantrekken en afstoten, mocht er een keuze gemaakt worden.Alleen verder gaan.Is dit een verloren tijd geweest?Nee, absoluut niet! We mochten veel van elkaar leren, het leverde voor mij een prachtig groeiproces op.Dankbaar voor dit mooie mens?Als de één nog niet zover is dan kunnen we van alles voelen op zielsniveau, maar dan kun je er niks mee.We ontmoeten nooit zomaar iemand, alles is voor mijn gevoel de bedoeling .Soms mag je samen verder groeien en soms mag je los laten in liefde en zachtheid.Niet altijd makkelijk, maar alles is oké in mijn wereld.Dankbaar voor de pittige lessen en de mooie momenten.
De pittige lessen waarvan ik mag leren en de mooie momenten die ik koester.

©Trudy Hekkert

Alles mag gedeeld, of geknipt en geplakt worden met vermelding van mijn naam en website.

Wil je persoonlijke hulp?
Ik ben geregeld met of zonder afspraak te bereiken via 0909-0105
Natuurlijk ben je ook altijd welkom in de praktijk.
Voor meer informatie, zie mijn website.

Author: Trudy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.