Het ego is maar een lastig ding.

Het ego is maar een lastig ding.

Hoe vaak ontvang jij een terugkerende boodschap vanuit je ziel, waar je vervolgens niks mee doet?Het ego komt dan weer om de hoek kijken en zegt: “Ik kan het niet, ik durf het niet, het gaat toch niet werken”.Dat is dus mooi shit.Laat je niet tegen houden door je denken, je ego.Ontvang je boodschappen vanuit je ziel, je hoger zelf, ga daar dan eens echt naar luisteren.Het is een momentopname, ook vaak een terugkerend gevoel. Dan kan de angst om de hoek komen kijken en je vult van alles en nog wat in, waarom iets niet zou werken.Er komen iedere keer weer nieuwe uitdagingen op je pad, dit hoort bij het leven op deze aardbol.Je mag het best even eng vinden, alles is oké, maar laat je niet door je angsten tegen houden, terwijl het diep vanbinnen goed voelt.Laat je niet beïnvloeden door de ander, jij bent jij.Ieder mens groeit op de eigen, unieke manier en heeft een andere ziele opdracht.Voelt het echt goed vanuit jouw hart, ga er dan voor. Het zou zomaar de beste keuze van je leven kunnen zijn.Je ziel wil bepaalde ervaringen op doen in jouw lichaam, laat je dan niet tegen houden door je denken.Voor alles is een eerste keer, je kunt veel meer dan je denkt. Volg je hart en doe waarvoor je hier gekomen bent.Dan zal je misschien denken, tja die Trudy kan lekker kletsen.Ik spreek uit ervaring en weet dat het niet altijd even makkelijk is, maar weet ook uit ervaring dat dit de beste keuzes van mijn leven zijn geweest.Steeds meer durf ik mijn gevoel te volgen en denk ik achteraf, dat heb ik toch maar mooi geflikt, wetende dat dit een positieve keuze is geweest.Ja, soms vind ik het best pittig, er gaan dan van allerlei gedachten door mijn hoofd, maar op zo’n moment ga ik iedere keer weer terug naar mijn gevoel en ga er voor.Dus, hey, hallo dan, als het mij lukt, lukt het jou ook!Voel je hart en volg je gevoel, je bent het beste en hebt het beste verdient.Maak de sprong maar in het diepe!

©Trudy Hekkert

 

Mag gedeeld, of geknipt en geplakt worden met vermelding van mijn naam en website.

Wil je persoonlijke hulp?
Ik ben geregeld met of zonder afspraak te bereiken via 0909-0105
Natuurlijk ben je ook altijd welkom in de praktijk.
Voor meer informatie, zie mijn website.

Author: Trudy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.