Heb jezelf lief.

Heb jezelf lief!

Je bent perfect met al je imperfecties.Vaak hoor ik zeggen: “Ik heb het fout aangepakt, ik ben zo boos op mezelf”.Waarom heb ik het niet anders gedaan?Vraag je eens af wat je ermee bereikt dat je boos blijft op jezelf.Als je het anders had kunnen doen, dan had je het gedaan.Ieder mens bewandelt het pad op de eigen manier, sommigen leren snel,
maar de meesten onder ons nemen allerlei omwegen.

Alles is oke.Elk mens maakt fouten, dat zijn de lessen waarvan we mogen leren, je bent weer een ervaring rijker.Hoe mooi is dat!Vaak wordt er tegen me gezegd: Ik vind je zo’n lieve, oprechte vrouw.Ja, dat ben ik ook😁Maar ook ik ben niet altijd even lief, heb ook mijn valkuilen en lessen waarvan ik mag leren.Ik kijk ernaar, waarom reageer ik zoals ik reageer?Waarom maak ik soms keuzes die niet altijd goed voor me zijn?Vaak ontvang ik antwoord, soms ook niet en dan laat ik het voor wat het is.
Dan ben ik er waarschijnlijk nog niet aan toe.
Alles is oke in mijn wereld.In het verleden bleef ik boos op mezelf.
Nu ben ik even boos, kijk wat ik ervan mag leren en ga weer verder.Ik ben dankbaar voor de lessen en die lessen zullen er altijd zijn.Ben een positief mens, probeer zoveel mogelijk in het nu te leven en te handelen.Als we zonder fouten zouden zijn dan hadden we heerlijk op dat roze wolkje kunnen blijven zitten 🙂Je ziel kiest voor een aards leven om ervaringen op te doen in een menselijk lichaam.Zonder fouten, noem het liever ervaringen, kunnen we niet leren, zo simpel is het.Dus wees lief voor jezelf en omarm je met al je gekke uitspattingen en eigenaardigheden.
Accepteer, verander wat je kunt veranderen en ga verder.En last but not least.

Heb jezelf lief!Dit gun ik jou vanuit mijn hart!❤️

©Trudy Hekkert

Alles mag gedeeld, of geknipt en geplakt worden met vermelding van mijn naam en website.

Wil je persoonlijke hulp?
Ik ben geregeld met of zonder afspraak te bereiken via 0909-0105
Natuurlijk ben je ook altijd welkom in de praktijk.
Voor meer informatie, zie mijn website.

Author: Trudy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.