Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.167.149 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
77 berichten.
nicole ten dam nicole ten dam uit enter heeft geschreven op 26 oktober 2018 om 12:22 pm
Wat een bijzondere ervaring, thuis gekomen bij mezelf! Mooie bijzondere inzichten heb ik mogen ontvangen van trudy. Na een prachtige telefonische consult en een energetische huisreiniging heb ik meer rust gekregen IN MEZELF en omgeving. Vragen zijn beantwoordt en inzichten gekregen waarmee ik aan de slag kan! Trudy heeft mij iets gegeven wat met geen pen te beschrijven is. De warmte, zachtheid, gezelligheid en oprechtheid van trudy, is een groot cadeau! Ik wens iedereen zo'n prachtige ervaring toe, ze kan ervoor zorgen dat je thuis komt, thuis komen bij jezelf. Trudy nogmaals bedankt, JIJ bent een ANGEL!
Monique Monique uit Hendrik Ido Ambacht heeft geschreven op 11 oktober 2018 om 8:00 am
We hebben zoveel gehad aan Trudy haar hulp, het heeft zoveel rust gebracht en inzicht. En dat alleen maar door een telefonisch consult. Gewoon fantastisch.
Coba Coba uit Beilen heeft geschreven op 4 oktober 2018 om 8:37 pm
Wauw net een geweldige reading en healing gehad mijn zoontje van 9week gilde altijd het hele dorp bij elkaar als die in zijn eigen kamertje en bedje moest slapen of verschoond worden en nu slaapt ie voor t eerst weer in zijn eigen bedje en is rustig en ontspannen heel erg bedankt 😉💋💖
Sharita Sharita uit Rotterdam heeft geschreven op 5 januari 2018 om 12:35 pm
Lieve Trudy, Gisteren ben ik bij jou thuis geweest.. de eerste ontmoeting met jouw was zo bijzonder, ik voelde liefde, vrede en je gaf mij een warm gevoel. Ik weet het zeker engelen bestaan op aarde en daar ben jij 1 van!.. Ik heb mooie gesprekken met jou gehad en daarna heb ik een healing gehad. Toen ik in de avond op bed lag en mijn ogen dicht deed. Is er iets bijzonders gebeurd.. Ik zag een lichaam en vanuit het hart kwam er groen uit .. het stroomde alle kanten op.. Trudy heeft mij alle liefde die in mijn lichaam geblokkeerd was. Terug geven met de healing. Zo een mooie krachtige Engel is Trudy.. Ik ben jou heel dankbaar lieve Trudy voor alles wat jij gisteren voor gedaan hebt met Liefde.... Heel veel liefde voor jou. Sharita uit Rotterdam
Dorien Dorien uit Salou/Tarragona heeft geschreven op 21 november 2017 om 9:46 pm
ik ben woonachtig in Spanje ongeveer nu 30 jaar .ik heb Trudy via fb leren kennen en verschillende consulten via skype mogen ontvagen.Ik zat vast metmezelf kon de boel niet echt zelf meer oplossen en Trudy heeft door de sessies die ik met haar had alles wat losser bij me gemaakt en me dichter bijmezelf gebracht van wat ik nou eigenlijk wil ..ook toen ik in nederland was heb ik een engelenworkshop bij haar gevolgd waar ik veel aan heb gehad en eigenlijk nu nog steeds heb ik ben blij dat ik je ken Trudy!!
wblog_duif2