Elke ziel dient met respect behandeld te worden.

Elke ziel dient met respect behandeld te worden. Als je voorbij het ego kijkt, de ziel is goed. Alleen we doen soms rare dingen. Ik doe geregeld huisreinigingen bij mensen thuis. Laatst was ik bij iemand, waar het huis heel erg onrustig was. Vooral ook in haar slaapkamer.

 Ze had het gevoel dat er constant iemand naar haar zat te kijken. Er werd haar aan het beddengoed getrokken in de nacht. Ik voelde dat daar jonge kinderen aanwezig waren, het was er heel onrustig. Voor mijn gevoel, kan ik alleen samen met het wit en gouden licht en met de engelen, aardgebonden zielen naar het licht begeleiden. Met sowieso heel veel respect. De prachtige zielen mochten zich bewust worden, dat ze het jasje al af hadden gelegd en het licht gaan zien. Maar er was nog een aardgebonden ziel aanwezig.

Dit was de ziel van een man, die de kinderen geweld had aan gedaan. Nee, dit was niet makkelijk om te zien. Ik zag een man die geestelijk niet helemaal in orde was. Ik zag alleen maar angst en schaamte. Ook deze ziel heb ik met heel veel respect behandeld. Ik ging voorbij mijn ego kijken. Ik weet dat ook deze zielen gaan groeien in het licht. Elk mens, wat iemand ook heeft gedaan, mag naar het licht en verder groeien, om het in een volgend leven anders te doen. Ik ben dankbaar dat ik dit op deze manier mag doen. En prachtig om te zien, dat ieder mens weer een nieuwe kans krijgt, om het een volgende keer anders te doen.

Wil je dit delen? Voel je welkom.
Liefs Trudy

www.trudyhekkert.nl

One Response to Elke ziel dient met respect behandeld te worden.

  1. Jannie schreef:

    Vind het prachtig wat een zegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.