Waarom het beschermen van je eigen energie zo belangrijk is.

Waarom het beschermen van je eigen energie zo belangrijk is.
Veel mensen hebben het zelf niet in de gaten, maar voelen de energie van de ander. De pijn, de onrust. We zijn allemaal energie – trilling, we hebben een lichaam en dat is het stoffelijke. Maar onze ziel is trilling en doet het stoffelijke leven.

We zijn energie en alles is één, we zijn allemaal met elkaar verbonden. Je hoeft maar aan de ander te denken of de ander aan jou, dan pak je de energie al op.

Hierin wil ik toch een voorbeeld van mezelf geven hoe sterk de energie van de ander kan zijn.
Ik doe dit werk al jaren en ben een medium die pijn en onrust van de ander voelt als ik een reading geef. Dan is het oké, omdat ik er dan zelf voor open sta. Ik voel, spreek het uit en weg is de energie van de ander. In mijn privé leven wil ik niet de energie van de cliënten voelen en sluit me daar voor af.

Iedereen heeft het eigen pad te bewandelen en dan is het niet de bedoeling dat ik van iedereen de energie maar op ga pakken en ziek en zwaar vermoeid door het leven moet gaan. Om er uiteindelijk helemaal niet meer voor de ander te kunnen zijn.

Maar ja, we blijven leren in ons leven. Zo werd ik op een nacht wakker met helse pijnen, maar gelijktijdig kreeg ik ook de naam van een cliënt door en wist dat er wat met haar aan de hand was. Ik ben vervolgens mijn bed uit gegaan en heb haar een healing gestuurd.

Een paar weken daarna belde ze me op.
Ze vertelde mij dat ze voor een paar weken terug met loeiende sirenes naar het ziekenhuis was gebracht. Voor mij werd er toen wel heel veel duidelijk. Dat was op het moment dat ik haar pijnen had gevoeld. Ze was zo angstig geweest dat ze alleen maar mijn naam had geroepen. Ze had contact gemaakt met mijn energie zonder dat ik het wist, maar wel had gevoeld.
Dit is wat de energie van de ander met je kan doen. Maar wat had ze mij veel geleerd! Ik vroeg iedere ochtend om beschermende energie aan God en de engelen, maar deed dit niet voordat ik het bed in dook. Vanaf dat moment ben ik dit ook gaan doen, omdat ik niet lastig wil worden gevallen door andermans energie.

Het gebeurt geregeld dat mensen energetisch aan me trekken. Ik geef het vervolgens terug naar waar het hoort te zijn en dat is niet bij mij.
Heel veel mensen zijn zich hiervan niet bewust en voelen veel van de ander.

Daarom is het zo belangrijk om in je eigen kracht te staan, leren grenzen aan te geven. In het dagelijkse leven maar ook energetisch.. Leren: wie ben ik, wat voel ik? Als jij jezelf steeds beter leert kennen, dan leer je ook te zien welke energie van jezelf is en welke energie van de ander is.

Hierin zijn aardingsoefeningen heel belangrijk. Goed met de voeten op de grond en in je eigen kracht en energie blijven. Je kunt je aura kleiner maken door simpel een diepe inademing en met die inademing trek jij je aura dichter naar je toe. Hoe groter je aura is, des te meer energie je van de ander op pakt.
Vraag iedere ochtend en avond voordat je naar je bed gaat aan God en de engelen om een helder gouden – wit beschermend licht om je heen . Of je het licht nu wel of niet kunt zien dat is niet belangrijk.  Als je vraagt wordt het je gegeven, daar mag je op vertrouwen.

Liefs Trudy

Wil je dit delen? Voel je welkom.

Www.trudyhekkert.nl
Heb vertrouwen – praktijk voor healing en bewustwording.

Author: Trudy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.