Vorige levens en onze ziele keus.

Vorige levens en onze ziele keus.

Voor mijn gevoel komt de ziel naar de aarde om bepaalde ervaringen op te doen. Iedere keer in een mooi nieuw jasje. De ziel heeft al vele levens ervaren hier op aarde. Om steeds weer andere ervaringen op te doen. Daarom zijn er ook zoveel verschillende mensen op de aarde. De ene ziel leert ons om te gaan vergeven, de andere ziel leert ons om de angst te overwinnen .

Daarom komen wij ook nooit zomaar mensen tegen in dit leven. Ieder mens heeft ons wat te vertellen. Soms zijn het prachtige ervaringen, soms weer mindere. Maar niks gebeurd voor niks. We komen iedere keer weer in dezelfde ziele groepen. Voordat we naar de aarde komen wordt er samen al afgesproken welke lessen wij elkaar gaan leren.

Iets wat wij uit een vorig leven niet af hebben gemaakt, mogen we in dit leven afmaken. En als het in dit leven niet lukt, krijgen we de zelfde lessen weer in een volgend leven.

Zelf ervaar ik verschillende levens en haal de les eruit om te handelen in dit leven. Natuurlijk is dat niet altijd makkelijk, maar het is te doen. In één van mijn vorige levens was ik mij ook al heel bewust van alles wat een ander misschien niet zag. Ik had een geliefde en hij leidde mij ook verder op om uiteindelijk dit werk te gaan doen – Hij is nu één van mijn gidsen. Er waren heel veel mensen op tegen en er was veel agressie naar ons toe. Mijn geliefde is vermoord om datgene wat wij deden . Ik ben gevlucht en heb mij teruggetrokken in de bossen. Ik durfde mijn echte zelf niet te laten zien. Ik durfde het niet meer uit te dragen uit angst dat mij hetzelfde zou gebeuren. Nu in dit leven had ik al verschillende dingen opgeruimd wat dat leven betrof. Ja, ook veel tegenwerking en veroordelingen naar mijn kant toe in dit leven. Die heb ik overwonnen.

Tot het moment dat ik heel duidelijk het contact met Jezus kreeg. Dit heb ik lang niet naar buiten durven te brengen. Onbewust bang om veroordeeld te worden. Jaren later kreeg ik zo duidelijk de boodschap van Jezus door dat ik er niet meer omheen kon. De boodschap heb ik uitgedragen in een filmpje en in schrijven naar de buitenwereld toe. Zoveel veroordelingen kreeg ik over me heen. Ik twijfelde om het filmpje van you tube te halen. Dit was echt niet makkelijk, maar nee, dat ga ik niet doen! Ik overwin mijn angst en blijf mijn echte zelf laten zien!

Neem ik het de ander kwalijk dat ze mij veroordelen? Nee, ook dat niet. Ik respecteer andermans geloof en weet, dat ook hun het geloof uitoefenen in liefde. Deze mensen waren nodig in dit leven om mijn angst te overwinnen .

Dankbaar voor alles wat op mijn pad komt .

Liefs Trudy

Wil je dit delen? Voel je welkom.
Heb vertrouwen – praktijk voor healing en bewustwording. 
Www.trudyhekkert.nl

4 Responses to Vorige levens en onze ziele keus.

 1. Nina schreef:

  Hallo Trudy,
  Ook ik ben heel benieuwd naar mijn vorige leven en hoop door te weten wat er toen is gebeurd, meer kunnen begrijpen waar ik nu sta en waarom ik de dingen doe die ik doe. Ik heb het gevoel dat er heel veel dingen op hun plek zullen vallen. Hoe kan ik daar achter komen?
  Liefs,
  Nina

  • Trudy schreef:

   Hallo Nina,

   Je kunt achter vorige levens komen door een regressie therapie te gaan doen.
   Natuurlijk kan ik ook invoelen wat er in een vorige leven is gebeurt en wie je bent geweest.
   Dan dient altijd datgene aan wat op dat moment heel belangrijk is.
   We hebben namelijk al heel veel levens gehad.

   Door meer en meer bij je gevoel te komen en door geregeld te mediteren en goed de aarde blijven voelen.
   Kunnen we uiteindelijk zelf achter die levens komen en dan voel je het echt.
   Zegt mijn ervaring.
   Liefs Trudy

 2. Carola schreef:

  Mooi dat je dit verhaal heb gedeeld met ons. Op Wereld Engelendag. Ik ben ook zo dankbaar voor alles wat op mijn pad komt. Is gekomen en nog gaat komen. Door de lessen die ik eruit leer word ik allen maar sterker en wijzer. Hoe mooi kan het leven zijn.
  Ik wens jou een hele mooi zondag toe. In Licht & Liefde Carola XO 🙏💖😇

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.