Mijn beschermengel en ik.

Mijn beschermengel en ik.

Ieder mens heeft een eigen beschermengel. Elk leven als je hier op aarde komt gaat hij weer met je mee om je te beschermen en ondersteunen. Hij zal nooit iets afdwingen, wel een liefdevol schopje in de kont geven 😃

Zo ook bij mij. Soms kan ik best wel lang zitten te wikken en te wegen. Zal ik het doen? Durf ik het wel? Hoe pak ik het aan? Iedere keer kreeg ik de ingeving dat ik eens een engelen workshop moest doen. Maar dit duwde ik ook iedere keer weer weg.

Tot op een gegeven moment toen ik lekker rustig in meditatie zat. Daar kwam mijn persoonlijke engel om de hoek kijken.

Hij stond achter me en ik voelde mij steeds krachtiger worden. Mijn rug werd rechter en ik voelde me groter worden door de kracht van mijn engel. Ik voelde hoe ik ondersteund werd.

Hij gaf mij letterlijk dat duwtje in de rug die ik zo nodig had. 
Hij maakte me duidelijk dat ik veel teveel in twijfel zat en te perfectionistisch was. Nu mocht ik het wel een keer aanpakken.

Hij vertelde dat ik een workshop kon gaan doen: “Contact met je persoonlijke engel”, om op deze manier nog meer mensen wakker te maken dat iedereen een beschermengel heeft.

Ik vroeg: “Maar hoe pak ik dit dan allemaal aan? Wat moet ik hier voor doen?”

Het enige wat ik moest doen was een mooie begeleide meditatie in elkaar zetten en verder alles los laten. Ik werd begeleid door mijn engel en nog zoveel meer engelen, die mij eigenlijk altijd al wel begeleiden. Ja hoor, dat weet ik ook 😃! Maar ja, dit was voor mij toch wel weer een sprong in het diepe.

Dit keer ben ik wel gaan luisteren naar mijn beschermengel Meri. 
Ik bleef die kracht nog wel even voelen. Ik ben naar mijn computer gegaan, heb de nieuwsbrief klaar gemaakt en ook gelijk verstuurd naar alle mensen die zich hadden opgegeven voor mijn nieuwsbrief.

Wow, ik had ze rond gestuurd en ook nog een reclame op Facebook gezet. De workshops stroomden vol. Dit was de bedoeling, ik ben in overgave gaan zitten en heb geluisterd naar mijn engel.

Inmiddels heb ik nu verschillende workshops gegeven en nog steeds blijven mensen zich aanmelden voor deze prachtige, liefdevolle workshop.

Ik ben zo dankbaar voor de mooie inzichten van mijn beschermengel!

Mocht je belangstelling hebben voor deze workshop?
Zaterdag 15 juni geef ik deze workshop weer. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Heb vertrouwen – praktijk voor healing en bewustwording

Author: Trudy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.