Leer om gelukkig te zijn, ook al ben je single.

Leer om gelukkig te zijn, ook al ben je single.
Vaak hoor ik zeggen, ik ben alleenstaand en ben helemaal niet gelukkig. Het geluk zit allemaal in jezelf. Op de eerste plaats is het belangrijk om gelukkig met jezelf te zijn. Van daaruit kun je liefde geven en ontvangen vanuit je hart. Niks gebeurt voor niks. Als je alleenstaand bent, heb je alle tijd om jezelf te

leren lief te hebben, je echte zelf te leren kennen. Vraag je eens af: Waarom zoek ik de liefde buiten mezelf om gelukkig te zijn? 

Waarom wil ik het de ander alleen maar naar de zin maken? Je bent van niemand afhankelijk, alles waar je zo naar verlangt zit in jou. Het is vaak de onzekerheid van jezelf. Ga kijken of er een pijn vanuit je innerlijk kind stuk zit. Werd je niet altijd gezien? Deed je heel erg je best om gezien te worden? Was je alleen maar druk om het de ander naar de zin te maken en vergat je jezelf? 

Probeer de pijn onder ogen te zien en aan te gaan, het blijft toch in jouw systeem zitten, daar wordt je alleen maar meer onrustig van. En vervolgens blijf je de liefde op de eerste plaats buiten jezelf zoeken. Probeer niet te vluchten, omarm jouw emoties. Leer op de eerste plaats trots en gelukkig te zijn met jezelf. Dan zet jij de deur open om een mooie aanvulling te ontmoeten en geen invulling .

Vergeet niet de vele voordelen die er zijn als je alleenstaand bent ? Je kunt gaan en staan waar en wanneer je maar wilt .Je kunt koken wanneer je wilt, je hebt het bed alleen voor jezelf. Je hoeft nergens rekening mee te houden, hoe geweldig is dat! Kijk naar wat je wel hebt en niet naar wat je niet hebt. Je bent een prachtig mooi en waardevol mens, en verdient het allerbeste! 

Liefs Trudy

Wil je dit delen? Voel je welkom

www.trudyhekkert.nl
Heb vertrouwen – praktijk voor healing en bewustwording.

 
 
 

2 Responses to Leer om gelukkig te zijn, ook al ben je single.

  1. Diny schreef:

    Weer heel mooi geschreven
    Daar moeten we aan denken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.