Een hartje van bloed, wat zoveel vertelde.

Een hartje van bloed, wat zoveel vertelde.
We leven verder, na dit leven.

Mijn dochter was zwanger van haar eerste kindje, omdat we twee uur rijden van elkaar af wonen, en niet spontaan even bij elkaar op de koffie kunnen . Delen we veel via whats app. Ze had die dag bloed af laten nemen voor controle. 

Na de bloedafname, kreeg ze een watje, om het bloeden te laten stoppen. Later haalde ze het watje eraf, het was een hartje van bloed. Ze stuurde mij die foto op, dit was toch wel heel bijzonder. Ik keek naar de foto,wat ik toen zag, er kwam een klein engeltje naar voren en dat was een boodschap van mijn overleden dochtertje, ze maakte duidelijk dat ze haar zusje begeleide bij haar zwangerschap, en de bevalling.

Twee weken voor de bevalling kwam de ziel van haar zoontje naar me toe om mij te vertellen dat ik ook zijn mama was geweest, in een vorig leven. Hij maakte duidelijk dat de navelstreng om zijn nekje zat met de geboorte, maar dat het allemaal goed ging, omdat hij toch in het ziekenhuis geboren werd. Het ging zoals hij mij had vertelt.

Zo blij met dit mooie mannetje, maar wat was ik bang dat hij ons weer ging verlaten. Dit was ik niet van mezelf gewend om op deze manier in mijn angst te zitten. Ik ben gaan mediteren, en heb gevraagd dat mij dat leven werd getoond, waar ik zijn moeder was geweest. Ik kwam terug in een leven in Frankrijk waar mijn baby mij af werd gepakt. Nu wist ik dat de angst met dat vorige leven te maken had. Ik mag nu zijn oma zijn. Zo dankbaar en blij dat ik dit op deze manier mag zien.

Liefs Trudy Hekkert

Wil je dit delen? Voel je welkom.

www.trudyhekkert.nl 

2 Responses to Een hartje van bloed, wat zoveel vertelde.

  1. Yvonne Maij schreef:

    Lieve Trudy, wat een prachtig verhaal las ik zojuist. Heel bijzonder natuurlijk.
    Ik zelf krijg ook vaak flashbacks dat ik eerder een kind heb gehad? Bij mij was dat ten tijde van de middeleeuwen.Er is zeker een leegte te voelen. Ook gevoelens dat ik er zelf een van een tweeling ben komen telkens terug.Harte groet, Yvonne

  2. Leny schreef:

    Wat een mooie ervaring Trudy 💕💕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.