Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.208.202.194 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
66 berichten.
Jessie Jessie uit Brabant heeft geschreven op 1 juli 2016 om 7:47 am:
Lieve Trudy, Zo heerlijk om je weer te mogen spreken vandaag. Je bent zo puur en recht vanuit het hart en dat communiceert zoooo fijn. Dankjewel voor je helderheid en vertrouwen Jouw inzichten geven me altijd rust en overzicht waar ik écht wat mee kan Dankjewel lieve Trudy, liefs Jessie
Rietta Rietta heeft geschreven op 20 juni 2016 om 11:54 am:
Ik volg sinds een klein jaar de cursus Spirituele ontwikkeling bij Trudy, toen ik begon was ik onrustig en zoekend maar nu een aantal maanden verder vertrek ik na een cursus-ochtend weer met veel inzichten en adviezen die ik in het dagelijks leven kan toepassen. Door haar warme benadering en healings kan ik nu veel beter zaken loslaten die niet meer bij me horen, ik sta steviger in m’n schoenen, ik laat me niet meer overrompelen, nu weet ik dat het mijn taak op deze wereld is om anderen te helpen. Trudy is als geen ander in staat om vanuit haar mensgerichte en liefdevolle houding anderen spiegels voor te houden en kan, altijd op een respectvolle wijze, waar nodig ook confronterend zijn. Ik kijk al weer uit naar de volgende keer:-)Liefs Rietta
sacha sacha heeft geschreven op 11 april 2016 om 5:56 pm:
lieve trudy. het heeft mij veel troost gegeven. om te weten dat mijn beste maatje er nog steeds is. heel veel dank daarvoor. kom zeker een keer bij je terug. liefs sacha.
Annemarie Annemarie heeft geschreven op 28 december 2015 om 2:19 pm:
Vandaag ben ik voor de tweede keer bij Trudy geweest. We hebben veel gepraat en ik heb weer een healing ontvangen. Elke keer als ik in haar werkkamer ben voel ik al een rust en ontspanning tot me komen, en dat zet zich voort in de gesprekken. Het is een ongelofelijk vertrouwt lief en grappig mens die precies weet wat er speelt. Ik durf haar ook veel te vertellen. Stap voor stap voel ik daarom dat ik veel dichter bij mezelf kom en eindelijk oude pijn mag loslaten waar ik misschien al van jongs af aan mee rondloop en mij al heel lang hinderen in het dagelijks leven. Het begrip en het niet hoefen uitleggen maar al direct begrepen worden creëert een heel andere sfeer en is iets wat een hoop therapeuten niet lukt. Mocht je dus vastgelopen zijn, twijfel niet om een paar keer op bezoek te gaan. Dankjewel lieve Trudy!
Evelien zomer Evelien zomer uit Almelo heeft geschreven op 9 november 2015 om 8:02 am:
Ook ik heb mijn ervaring met trudy ervaren! En dat was een workshop dichterbij je hart... ik heb een jaar bij een psychiater gelopen maar deze workshop bracht me meer duidelijkheid dan dat hele jaar bij de psychiater... zoveel emotie, rust, humor,maar vooral duidelijkheid in wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt... je voelt ook meteen een sfeer als je binnenstapt! Op na de volgende workshop in januari...heb er nu alweer zin in...trudy je bent een geweldig mens!
wblog_duif2