Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.75.196 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
64 berichten.
sacha sacha schreef op 11 april 2016 om 5:56 pm:
lieve trudy. het heeft mij veel troost gegeven. om te weten dat mijn beste maatje er nog steeds is. heel veel dank daarvoor. kom zeker een keer bij je terug. liefs sacha.
Annemarie Annemarie schreef op 28 december 2015 om 2:19 pm:
Vandaag ben ik voor de tweede keer bij Trudy geweest. We hebben veel gepraat en ik heb weer een healing ontvangen. Elke keer als ik in haar werkkamer ben voel ik al een rust en ontspanning tot me komen, en dat zet zich voort in de gesprekken. Het is een ongelofelijk vertrouwt lief en grappig mens die precies weet wat er speelt. Ik durf haar ook veel te vertellen. Stap voor stap voel ik daarom dat ik veel dichter bij mezelf kom en eindelijk oude pijn mag loslaten waar ik misschien al van jongs af aan mee rondloop en mij al heel lang hinderen in het dagelijks leven. Het begrip en het niet hoefen uitleggen maar al direct begrepen worden creëert een heel andere sfeer en is iets wat een hoop therapeuten niet lukt. Mocht je dus vastgelopen zijn, twijfel niet om een paar keer op bezoek te gaan. Dankjewel lieve Trudy!
Evelien zomer Evelien zomer uit Almelo schreef op 9 november 2015 om 8:02 am:
Ook ik heb mijn ervaring met trudy ervaren! En dat was een workshop dichterbij je hart... ik heb een jaar bij een psychiater gelopen maar deze workshop bracht me meer duidelijkheid dan dat hele jaar bij de psychiater... zoveel emotie, rust, humor,maar vooral duidelijkheid in wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt... je voelt ook meteen een sfeer als je binnenstapt! Op na de volgende workshop in januari...heb er nu alweer zin in...trudy je bent een geweldig mens!
Engelina Engelina uit Rijssen schreef op 25 oktober 2015 om 7:53 pm:
Lieve Trudy. Vanmiddag een heel fijn consult gehad op de beurs heel emotioneel je wist heel veel over mijn verleden te vertellen wat heftig maar ook fijn was en alles klopte. Maar wat een topmens ben je zo gezellig en toch maakte je me ook heel veel aan het lachen . Ook een fijne healing gehad waardoor ik me echt ff weer probleemloos leefde . Fijn heb me al lang niet meer zo gevoelt en het top punt was toch wel ff weer contact met mijn lieve opa die ik heel erg mis! Dank je wel voor vanmiddag top ! Dikke kus Engelina
Nienke Nienke schreef op 22 februari 2015 om 4:06 pm:
Lieve Trudy, Bedankt voor de inspirerende en ontzettend gezellige workshop 'omgaan met je gevoeligheid' gistermiddag. De meditaties en inzichten waren erg waardevol,daarnaast heb ik in tijden niet zoveel gelachen. Ik kijk nu al uit naar de volgende bijeenkomst!
wblog_duif2