Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.83.236.51 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
62 berichten.
marja marja uit almelo schreef op 3 augustus 2016 om 9:41 am:
Lieve mensen, ik ben gisteren bij Trudy geweest en geloof me, wat n openbaring behalve dat ze heel erg zichzelf is, hartelijk en ik me onmiddelijk op mn gemak voelde bij haar, weet zij als geen ander diverse keren "" de spijker op zn kop te slaan""Dus lieve mensen zoek niet langer naar n bekwaam en oprecht medium. Maak kennis met Trudy en zij zal je versteld doen staan!! voor Trudy; liefs, Marja.
Jessie Jessie uit Brabant schreef op 1 juli 2016 om 7:47 am:
Lieve Trudy, Zo heerlijk om je weer te mogen spreken vandaag. Je bent zo puur en recht vanuit het hart en dat communiceert zoooo fijn. Dankjewel voor je helderheid en vertrouwen Jouw inzichten geven me altijd rust en overzicht waar ik écht wat mee kan Dankjewel lieve Trudy, liefs Jessie
Rietta Rietta schreef op 20 juni 2016 om 11:54 am:
Ik volg sinds een klein jaar de cursus Spirituele ontwikkeling bij Trudy, toen ik begon was ik onrustig en zoekend maar nu een aantal maanden verder vertrek ik na een cursus-ochtend weer met veel inzichten en adviezen die ik in het dagelijks leven kan toepassen. Door haar warme benadering en healings kan ik nu veel beter zaken loslaten die niet meer bij me horen, ik sta steviger in m’n schoenen, ik laat me niet meer overrompelen, nu weet ik dat het mijn taak op deze wereld is om anderen te helpen. Trudy is als geen ander in staat om vanuit haar mensgerichte en liefdevolle houding anderen spiegels voor te houden en kan, altijd op een respectvolle wijze, waar nodig ook confronterend zijn. Ik kijk al weer uit naar de volgende keer:-)Liefs Rietta
sacha sacha schreef op 11 april 2016 om 5:56 pm:
lieve trudy. het heeft mij veel troost gegeven. om te weten dat mijn beste maatje er nog steeds is. heel veel dank daarvoor. kom zeker een keer bij je terug. liefs sacha.
Annemarie Annemarie schreef op 28 december 2015 om 2:19 pm:
Vandaag ben ik voor de tweede keer bij Trudy geweest. We hebben veel gepraat en ik heb weer een healing ontvangen. Elke keer als ik in haar werkkamer ben voel ik al een rust en ontspanning tot me komen, en dat zet zich voort in de gesprekken. Het is een ongelofelijk vertrouwt lief en grappig mens die precies weet wat er speelt. Ik durf haar ook veel te vertellen. Stap voor stap voel ik daarom dat ik veel dichter bij mezelf kom en eindelijk oude pijn mag loslaten waar ik misschien al van jongs af aan mee rondloop en mij al heel lang hinderen in het dagelijks leven. Het begrip en het niet hoefen uitleggen maar al direct begrepen worden creëert een heel andere sfeer en is iets wat een hoop therapeuten niet lukt. Mocht je dus vastgelopen zijn, twijfel niet om een paar keer op bezoek te gaan. Dankjewel lieve Trudy!
wblog_duif2