Droom niet je leven, maar leef je droom.

Droom niet je leven, maar leef je droom.

Geef nooit je dromen op en laat je niet beïnvloeden door de ander.
Het enige wat er tussen jou en je droom in staat is je denken, welke jou vertelt waarom je dit niet waar kunt maken. Vraag jezelf eens af: wat brengt me dichter bij mezelf of wat brengt me verder van mezelf af? 

Misschien zitten er nog pijnpunten vanuit jouw verleden, waarom jij je hart niet durft te volgen. Werd er niet respectvol met je om gegaan of werden jouw ideeën altijd naar beneden getrokken? Of werd er vaak tegen je gezegd, dat kun je toch niet? Dit ben je waarschijnlijk gaan geloven. Kijk er eens naar en ga je innerlijk kindstuk helen. Van daar uit kun jij weer verder om steeds meer jouw hart te gaan volgen. Wees eerlijk naar jezelf, zet er geen angst meer op en weet dat alles wat je echt wilt vanuit je hart lukt.

Hoe vaak krijg je een terugkerend gevoel van binnen waar je heel blij van wordt, om er daarna weer een stuk angst op te gaan zetten, waardoor je het vervolgens maar weer los laat? Blijf eens bij dat eerste gevoel en volg je hart. Vul niet in, maar handel in het nu. Als het om werk gaat: maak plannen in het nu, maar ga niet in je angst zitten door tegen jezelf te zeggen het lukt toch niet. Weet, alles wat je echt wilt vanuit je hart lukt. Gedachten zijn krachten! Als je denkt het lukt niet, dan heb je gelijk. Als je denkt, het gaat lukken, dan heb je gelijk. Wat je uitstraalt komt naar je toe. Dit is misschien niet in tijd uit te stippelen, in het Universum bestaat geen tijd. Blijf vertrouwen dat het goed komt . Iets wat onze ziel echt wil  kan gebeuren . Maar onthoud, een mens heeft wel een vrije wil. Als je er voor kiest om niet het pad te volgen, waarvoor je ziel is geïncarneerd in je lichaam, ook dat is oké. Maar ach je bent hier nu toch, waarom zou je er niet voor gaan ?

Volg jouw mooie hart, laat je echte zelf zien. Hoe een ander ook over je denkt, wat een ander ook over je kletst, dat is niet belangrijk. Iedere mens heeft de eigen ziele opdracht.

Hierin wil ik een voorbeeld geven van mezelf. Ik heb veel verschillende ervaringen gehad op deze manier. Ik ben er van overtuigd dat als dit onze ziele opdracht is, dan gaat het ook gebeuren.
Op mijn vijftigste kwam ik in de bijstand na een scheiding. In mijn huwelijk had ik zwaarder werk gedaan, maar kon dit niet meer vanwege lichamelijke klachten. Daar was ik dus ook mee gestopt. Dit werk wat ik nu doe, deed ik ook al wel toen ik nog getrouwd was, maar dan in kleinere kring.

Nee, ik vond het niet fijn dat ik in de bijstand belandde. Ik werd ook daar afgekeurd voor het zwaardere werk. Ik kon me daar niet in berusten en ben toen officieel deze praktijk gestart. De bijstandsambtenaar zag het eerst helemaal niet zitten en deed er wat lacherig over. Vooral ook, omdat ik mij als medium/spiritueel healer neer wilde zetten. De nodige medewerking kreeg ik eerst niet. Maar net wat ik zei, gedachten zijn krachten en ik voelde dat ik door moest zetten, ook al kreeg ik alle medewerking niet.

Alles wat ik verdiende moest ik weer inleveren bij de bijstand. Dat ging in het begin maar om 25 tot 50 euro in de maand. Ik had een mooie website gemaakt, zodat mensen mij konden vinden. Op een gegeven moment werd ik gebeld door een tv programma, ze hadden mijn website gelezen en mij werd gevraagd of ik ook telefonische readings wilde doen. Ik moest eerst worden gescreend door St. Enigma of ik wel een goed medium was. Dit was allemaal oké, alleen moest ik nu ook een VAR verklaring hebben en mij inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Zelf ben ik eerst alles gaan regelen en daarna heb ik de bijstandsambtenaar ingelicht. Dit had ik toch niet mogen doen. Ik had eerst alles moeten overleggen met hem, maar ja, ik had het reeds gedaan..

Ik werd al snel uitgenodigd om op televisie te komen, van daaruit werd ik steeds meer en meer bekend. Nu is mijn praktijk steeds meer uitgebreid en geef ik sessies aan mensen door heel Nederland. Via skype of messenger mag ik zelfs mensen begeleiden in het buitenland. Hoe mooi is het dat ik in mijn eigen kracht ben blijven staan! Ik was vastberaden om een praktijk voor mezelf op te zetten. Geen bijstand meer, maar leven van mijn eigen inkomen.
Wat de naam van mijn praktijk is? Dat is dus Heb vertrouwen.

Liefs Trudy

Wil je dit delen? Voel je welkom.

Heb vertrouwen – praktijk voor healing en bewustwording.
www.trudyhekkert.nl

Author: Trudy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.