Boodschap Jezus 13-8-2018

Lieve mensen blijf dicht bij jezelf.
Laat je niet mee slepen in de agressie van de ander. Er is zoveel gaande op de aarde. Jullie worden wakker geschud. Ga niet mee in de woede van de ander.

Werk aan jezelf. Veel mensen denken dat ze de waarheid in pacht hebben. Spreken alleen maar door het ego.

Lieve mensen laat meer je gevoel zien, ga naar je eigen gevoel. Laat je niet mee slepen in andermans woede en opstandigheid. Blijf alstublieft bij jezelf. Vind de vrede in jezelf. Draag jouw kracht uit naar de ander. Laat je niet naar beneden halen door de negativiteit van de ander, dit is niet wie je werkelijk bent. Je bent licht, je bent een lichtwezens, lief mens. Je bent liefde. Ga naar je eigen Goddelijke licht dan weet je wat te doen.

Praat met mij, vraag om hulp vanuit het licht. Roep je engelen, voel, hoor onze adviezen. Ga niet teveel mee in het nieuws, geloof niet alles wat er gezegd wordt. Niet alles is wat het lijkt, er worden veel onwaarheden vertelt. Mensen willen macht, het donker is aan het vechten tegen het licht. Mensen worden op deze manier alleen maar onrustiger.

Wordt wakker! Het zijn testen, laat je mooie licht niet beïnvloeden door al het negatieve. Het licht wordt alleen maar krachtiger. Daar schrikken bepaalde ego ’s van en willen het licht naar beneden halen om de macht te blijven houden. Laat je eigen kracht niet weghalen door al die ego’s van de ander!

Het licht op aarde wordt alleen maar krachtiger, het donker wil jullie beïnvloeden door niet meer naar jullie eigen licht te gaan. Het wil je angst inboezemen, het wil je monddood maken. Laat je niet beïnvloeden, zo wordt het licht krachtiger hier op aarde. Wees opener over je gevoelens, praat met de mensen om je heen. Verstop je niet langer, leef niet in angst. Laat zien wie je bent, laat jouw licht de ander verlichten.

Draag uit waarvoor je hier gekomen bent, lief mens. Geef de liefde aan de ander, draag je inzichten uit. Laat de mensen los die jou naar beneden trekken. Je hoeft je niet te bewijzen, maar wees alstublieft meer en meer jezelf. Jezelf zijn is leven vanuit je Goddelijke vonk!

Open je hart met mijn gouden lichtstraal, laat het je hart opvullen met mijn licht. Vertrouw dat er steeds meer rust gaat komen hier op aarde.

Liefdevolle groet Jezus.

Wil je dit delen? Voel je welkom.
Heb vertrouwen – praktijk voor healing en bewustwording.

Author: Trudy